Canvi d’AMPA a AFA i nou logotip

A la darrera Assemblea general de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) celebrada el 24 de novembre de 2020, es va aprovar per unanimitat canviar la denominació i passar-se a dir AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). Per què aquest canvi?

Arrel dels canvis que experimentem com a societat, el concepte de família també ha anat evolucionant amb el temps. Avui en dia, ja no podem només contemplar l’existència d’un únic model de família tradicional constituïda per la figura d’una mare i un pare amb els fills i filles corresponents. La realitat és diversa i, per tant, creiem que cal ajustar el llenguatge i la denominació de la nostra associació per tal que totes les realitats familiars se sentin representades i incloses a la nostra associació.

A partir d’aquí, doncs, es planteja adoptar la nova denominació d’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Bressol Horta Vermella, amb la voluntat de fer de la nostra associació una entitat més inclusiva en quan a llenguatge.

A l’Assemblea també es va aprovar per unanimitat el nou logotip que acompanyarà a la nova denominació, dissenyat per @olgacapdevila, i ens encanta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s